Палмова захар 250 g
Описание
Палмовата захар се извлича от цветовете на палмовите дървета. По сладост се доближава до кафявата тръстикова захар, но има специфичен вкус и карамелен аромат.
Препоръчителна употреба
Сладостта й е достатъчно силна, за да замести бялата захар в печива, глазури и напитки. Обърнете внимание на фината й структура, която прави тестените изделия по-плътни и сухи.
Съхранение
На сухо и прохладно място при стайна температура.
Хранителни стойности за 100 g
Енергийна стойност (Kcal) | 384 |
Мазнини (g) | 0.2 |
от които наситени мастни киселини (g) | 0.2 |
Въглехидрати (g) | 93.4 |
от които захари (g) | 93.1 |
Влакнини (g) | 1.1 |
Белтъчини (g) | 1.7 |
Сол (g) | 0.35 |
Произход
Индонезия