Палмова захар 250 g

Описание

Палмовата захар се извлича от цветовете на палмовите дървета. По сладост се доближава до кафявата тръстикова захар, но има специфичен вкус и карамелен аромат.

Препоръчителна употреба

Сладостта й е достатъчно силна, за да замести бялата захар в печива, глазури и напитки. Обърнете внимание на фината й структура, която прави тестените изделия по-плътни и сухи.

Съхранение

На сухо и прохладно място при стайна температура.

Хранителни стойности за 100 g

Енергийна стойност (Kcal) 384
Мазнини (g) 0.2
от които наситени мастни киселини (g) 0.2
Въглехидрати (g) 93.4
от които захари (g) 93.1
Влакнини (g) 1.1
Белтъчини (g) 1.7
Сол (g) 0.35

Произход

Индонезия