Мащерка 25 g

Мащерка 25 g

Купи Рецепта Мащерка 25 g Описание Мащерката се използва както като подправка, така и като билка против главоболие, проблеми с дихателните пътища и храносмилането. Препоръчителна употреба Подходяща за овкусяване на картофи, ястия на фурна, крекери и добавка към...
Кардамон цял 30 g

Кардамон цял 30 g

Купи Рецепта Кардамон цял 30 g Описание Традиционна индийска подправка със силен аромат и леко лют вкус. Използва се както в готварството, така и в парфюмерията. Има газогонни, улесняващи храносмилането и ободряващи свойства. Препоръчителна употреба Подходяща добавка...
Кимион млян 30 g

Кимион млян 30 g

Купи Рецепта Кимион млян 30 g Описание Използвана от дреността, днес подправката може да се срещне в кухни по целия свят. Кимионът стимулира секрецията на жлезите в организма и в по-големи количества би могъл да подразни стомашната лигавица. Препоръчителна употреба...
Черен пипер млян 50 g

Черен пипер млян 50 g

Купи Рецепта Черен пипер млян 50 g Описание Черният пипер придава своя характерен вкус и лека пикантност на много ястия. Той помага за по-бързо справяне с настинките, но може и да предизвика раздразнения на стомаха, приет в по-големи количества. Препоръчителна...
Бурбонска ванилия мляна 15 g

Бурбонска ванилия мляна 15 g

Купи Рецепта Бурбонска ванилия мляна 15 g Описание Извлечена от плода на зелената орхидея, тази подправка е една от най-ценните,не само заради невероятния си аромат на цветя, мускус и дим, но и цялостните й регулиращи нервната система свойства. Препоръчителна употреба...