Соя 500 g

Соя 500 g

Купи Рецепта Соя 500 g Описание Соята е азиатска бобова култура, известна с изключително високото си съдържание на пълноценен протеин. В същото време тя е бедна на въглехидрати и е източник на омега-3 мастни киселини и фитоестрогени. Препоръчителна употреба Измийте и...
Нахут 500 g

Нахут 500 g

Купи Рецепта Нахут 500 g Описание Нахутът, познат още като леблебия, е една от най-древните бобови култури, широко разпространена в азиатската кухня и тази от Близкия изток. Той е богат източник на протеини и въглехидрати, калий, фосфор и калций. Препоръчителна...
Черна леща Белуга 500 g

Черна леща Белуга 500 g

Купи Рецепта Черна леща Белуга 500 g Описание Черната леща е третата най-богата на протеини растителна храна след конопа и соята. Името й се дължи на факта, че след сваряване зрънцата й остават цели и лъскави, подобно на хайвер на риба белуга. Препоръчителна употреба...
Червена леща 500 g

Червена леща 500 g

Купи Рецепта Червена леща 500 g Описание Червената леща е с по-крехки зърна от кафявата леща и е популярен продукт в индийската кухня. Източник на белтъци, фибри и фолиева киселина, с ниско съдържание на въглехидрати. Препоръчителна употреба Сварява се за 10-15 минути...
Жълта леща 500 g

Жълта леща 500 g

Купи Рецепта Жълта леща 500 g Описание Леща с деликатна текстура и вкус, подобни на червената. Добър източник на протеин, който допринася за чувство на ситост, както и на неразтворими фибри, които ускоряват обмяната на веществата. Препоръчителна употреба Жълтата леща,...