Ръж 500 g

Ръж 500 g

Купи Рецепта Ръж 500 g Описание Дълги години смятана за храната на бедните, днес все повече хора преоткриват полезните свойства на ръжта. Тя съдържа повечето витамини от В групата, богата е на фибри, фосфор, магнезий, цинк, желязо, мед и калий. Препоръчителна употреба...
Кафяв ориз 500 g

Кафяв ориз 500 g

Купи Рецепта Кафяв ориз 500 g Описание Кафевият ориз е непреминал през обработка бял ориз. Именно в неговата запазена външна обвивка се съдържат полезни хранителни вещества, фибри, витамини от група В, калий и селен. Препоръчителна употреба Изплакнете ориза 3 пъти под...
Червен ориз 500 g

Червен ориз 500 g

Купи Рецепта Червен ориз 500 g Описание Червеният ориз е продълговат сорт ориз познат от древността с невероятните си хранителни качества. Toй cъдъpжa витaмини oт гpyпaтa B, ĸaлций, ĸaлий, фocфop, йoд и жeлязo и всички незаменими aминoĸиceлини. Препоръчителна употреба...
Просо 500 g

Просо 500 g

Купи Рецепта Просо 500 g Описание Зърната на просото са с деликатен вкус и не съдържат глутен. Полезните му качества се изразяват във високо съдържание на витамини А, Е, В1, В2, РР, силиций, калий и фибри. Препоръчителна употреба Просото се приготвя във вода...
Пшеница 500 g

Пшеница 500 g

Купи Рецепта Пшеница 500 g Описание Едно от първите зърнено-житни растения култивирани от хората и най-разпространеното такова. Тя е източник на минерали като селен, манган и фосфор и витамините A, B, E и К. Препоръчителна употреба Изплакнете добре пшеницата и я...